algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

El mollet de s'Estanyol, reobert enmig de gran expectació

La Conselleria de Medi Ambient estudia rescatar la concessió del port esportiu

Unes cinquanta persones, veïns de la localitat costanera de s'Estanyol de Migjorn (Llucmajor), varen agrair ahir amb una gran ovació el gest de la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, i del director general de Litoral, Onofre Rullan, consistent a reobrir el moll públic després de nou mesos d'estar tancat. Així i tot, aquesta mesura és provisional a l'espera d'una resolució judicial.

Rosselló i Rullan foren rebuts a s'Estanyol com dos salvadors i varen ser aplaudits quan baixaren del cotxe oficial. La mateixa ovació es va repetir quan la consellera i un funcionari del seu departament obriren el pany que impedia el lliure accés a la instal·lació portuària pública.

El mollet de s'Estanyol s'havia clausurat a final de l'any passat per l'anterior director general de Costes i Ports, Alejandro Lacour, qui al·legà motius de seguretat. A més, l'anterior Executiu autonòmic, que sempre s'havia pronunciat a favor de l'ampliació del port esportiu de s'Estanyol, pretenia així desallotjar un espai que en el futur possiblement quedaria integrat dintre del futur recinte portuari privat.

Margalida Rosselló va manifestar ahir que «la titularitat pública del Mollet és provisional» a l'espera del que decideixin els magistrats. El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha de decidir la legalitat de l'ampliació del port esportiu. En el cas que hi sigui favorable, el mollet públic desapareixeria. Sobre els expedients sancionadors oberts als usuaris del Mollet, que en el seu dia no varen retirar les seves embarcacions, Rosselló va explicar que molt probablement seran arxivats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris