muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

Cañellas diu que les bases fan «males valoracions» de l'actual situació del PP

Destaca que «els militants mai no havien estat tan ben atesos com aquests dies»

J.SERRA/T.GARCIES. Palma.
Més del mateix. La reunió del tàndem Cañellas-Cirer amb l'agrupació palmesana del PP, celebrada ahir horabaixa a la seu central del carrer Estudi General, no aportà gairebé res sobre com acabaran els moviments de l'expresident i de la delegada del Govern.

A nivell periodístic, aquests contactes i reunions es limiten a arrabassar alguna frase més o menys enginyosa dels protagonistes. Així i tot, Cañellas no volgué contestar a la pregunta de si les bases li estan demanant que presenti una candidatura alternativa a la de Jaume Matas, l'únic que, de moment, s'ha postulat de manera oficial a la presidència del partit en el congrés del proper octubre.

L'expresident de la comunitat i del PP tornà a insistir en el missatge de la manca d'il·lusió entre la militància després de la desfeta electoral del passat 13 de juny, amb la pèrdua del Govern i dels consells insulars de Menorca i de les Pitiüses, a més d'alguns ajuntaments importants.

Gabriel Cañellas destacà que «les bases mai no havien estat tan ben ateses com en els darers 20 dies. Aquests contactes han estat un autèntic revulsiu, sobretot perquè les estructures comarcals havien estat abandonades fins ara. Feia molt de temps que no es dispensava una atenció tan grossa als militants com en aquests dies».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris