algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

L'escola Porta des Moll pateix actes vandàlics els caps de setmana

Els al·lots espatllen els barrarons de les persianes per entrar dins les aules

L'escola pública Porta des Moll, d'Alcúdia, pateix actes vandàlics des de fa alguns caps de setmana. Fins ara els incidents registrats a aquesta escola pública semblaven mantenir-se dins uns certs límits, però, el passat dissabte i diumenge la situació sortí de mare.

Des de la directiva del centre es pensa que els al·lots que espatllaren els barrarons de les persianes per poder entrar dins les aules i fer animalades són els mateixos que acostumen anar pels voltants del col·legi per beure cervesa i després escampar vidres i llaunes pertot.

Ahir, i després d'uns dies de feina, dins una aula encara s'hi podien veure l'escampadissa que feren i també la merda que hi deixaren aferrada pel trespol. Ara, ja fa dos dies que el personal de la brigada d'Obres de l'Ajuntament, amb un fuster, treballen de valent per arreglar els desperfectes que han sofert les persianes i portes. També la canonada d'aigua, que l'han treta de lloc.

Els al·lots que han causat les destrosses suposadament compten entre 13 i 14 anys. Ahir, personal de la brigada d'Obres que treballa a l'escola reparant els desperfectes mostrà el lloc per on han romput les persianes, just devora allà on hi ha els passadors que les tanquen, per això mateix estan convençuts que els al·lots que entraren estudien en el mateix centre escolar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris