algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Can Picafort pateix talls intermitents a la xarxa d'aigua des de fa quinze dies

El cabal quedarà assegurat en deu dies quan es connectin els nous pous municipals

T. GARCIES. Can Picafort.
El nucli costaner de Can Picafort pateix talls intermitents en el subministrament d'aigua potable des de fa almanco quinze dies. Diferents veïns de la zona s'han queixat a Diari de Balears d'aquests talls tot explicant que s'han produït de manera inconstant i a hores molt diverses del dia. A més, han remarcat que quan s'ha interromput el servei ningú no els ha avisat d'aquesta circumstància.

Segons han indicat fonts municipals, la causa del deficient servei es trobaria en la manca de cabal que hi ha a la xarxa per abastir tot el nucli urbà. Els darrers anys la demanda s'ha disparat, sobretot en els mesos d'estiu, tot tenint en compte que Can Picafort ha experimentat un fort creixement urbanístic tant pel que fa a cases particulars com per l'obertura de dos nous hotels.

Els principals afectats fins ara han estat els domicilis situats a la part alta de la zona urbana, els propers a Son Bauló, així com els habitatges que no disposen d'un aljub. De fet, cap dels establiments hotelers de la zona no ha patit mancances ja que disposen d'uns grans dipòsits d'aigua.

El subministrament d'aigua a Can Picafort el duen a terme dues empreses, Fusosa i Aigües Son Bauló, que han d'aportar cadascuna el 50% de l'aigua que es consumeix. Segons sembla, un dels dos concessionaris no estaria aportant el cabal suficient per completar la demanda que es requereix, fet que hauria provocat aquest desequilibri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris