algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Ciutat tindrà en els propers mesos tres nous centres culturals de barriada

Estaran situats a Son Real, Son Gotleu i Can Pastilla i completaran el mapa de recursos municipals

Tres nous centres culturals completaran el mapa d'infraestructures de la ciutat. La posada en funcionament en els propers mesos del centre de Son Real, el de Son Gotleu i el de Can Pastilla contribuirà a la descentralització de serveis i contribuirà a la dinamització d'aquestes tres barriades.

Els tres edificis que acolliran aquestes instal·lacions ja han estat adquirits pel Consistori i sols es troben en fase d'adequació. El primer que emprendrà les seves activitats serà el de Son Real, el proper mes de setembre. Al de Son Gotleu i al de Can Pastilla s'estan acabant les obres de condicionament. La creació d'aquests nous centres culturals i la seva dinamització obeeix a un pla de la regidoria de relacions ciutadanes, que per primera vegada es troba separada d'altres àrees i en mans de la jove regidora popular, Maria José Frau.

> «El que volem és incrementar la participació en aquestes activitats i estendre per totes les barriades de Palma aquests centres. No hem de concentrar l'oferta cultural sols al centre de Palma, hem d'intentar dinamitzar la ciutat», assegurà la regidora. S'ha de destacar que els centres culturals estaran oberts a totes les entitats ciutadanes que necessitin d'un espai per desenvolupar les seves activitats, tot i que no podran ser emprats com a seu per aquestes entitats ciutadanes. El motiu no és un altre que la manca d'espai per donar cabuda a tot el teixit associatiu de la ciutat.

«El que no farem serà deixar ningú sense que pugui celebrar les seves activitats a Palma. Els centres culturals estan oberts a tothom i sempre es poden acordar els calendaris d'activitat, per tal que no hi hagi problemes». Pel que fa a locals per a les entitats, la regidoria continuarà oferint les subvencions per pagar les despeses de lloguer i manteniment dels locals que les entitats empren com a seu habitual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris