cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

El Govern prendrà mesures per evitar més accidents a la zona de l'hipòdrom municipal

La mort d'una dona atropellada dissabte a vespre farà que s'accelerin els tràmits per fer les millores adients

El conseller de Foment, Joan Antoni Ferrer, ha manifestat que encarregarà als tècnics, de forma urgent, un projecte per enllumenar la zona de l'hipòdrom municipal després de l'accident mortal que es va produir dissabte a vespre, en què una dona va morir atropellada quan intentava creuar la carretera.

Ferrer ja estava alertat de la perillositat d'aquest tram de la via Palma-Cala Rajada a l'altura del recinte cavallista perquè, el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), la delegada d'Esports i portaveu de l'equip de govern, Maria Antònia Vadell (PSM), la delegada de Cultura, Margalida Fons (PSM) i el delegat de Serveis Generals, Francesc Acuñas (PSOE), s'entrevistaren dijous passat amb el conseller per exigir una major seguretat en aquest punt negre de la carretera i Ferrer es va comprometre que en un termini de 10 dies, visitaria la zona per començar a fer actuacions.

Un dels aspectes que ha volgut deixar clar Ferrer és que «fins ara no es duien a terme actuacions petites a l'espera de realitzar un gran projecte. Aquesta zona està afectada pel Pla director de Carreteres del Govern i hem d'estudiar en què consisteix la variació. Així i tot, vist que és un punt negre de la carretera, nosaltres consideram que s'han de fer actuacions petites per anar solucionant els problemes a l'espera de poder executar el gran projecte i així pal·liar el perill d'accidents».

Vadell ha expressat que «per desgràcia, durant aquest parèntesi s'ha produït un accident mortal, fet que lamentam moltíssim des de l'Ajuntament, ja que d'altra banda, no es tracta de la primera atropellada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris