algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

UM amenaça denunciar l'Ajuntament si no revisa la llicència de l'aparthotel

L'agrupació d'UM de Santa Margalida demanarà avui mateix a l'Ajuntament que revoqui la llicència que donà a l'empresa Promociones Pastor Perelló S.L., per construir un aparthotel, a la primera línia, de planta baixa i tres pisos. «Si l'Ajuntament no revisa el permís, els durem als jutjats», sentencià el regidor d'UM, Joan Monjo.

El comitè local d'UM acordà en l'assemblea que tingué lloc el passat dissabte interposar un recurse contenciós administratiu contra l'Ajuntament en el cas que no torni enrere la llicència. Divendres passat, UM ja relacionà la destitució de l'arquitecte municipal, Antoni Mandilego, amb la negativa de concedir el final d'obra a aquest aparthotel.

Segons les normes subsidiàries en vigor, l'aparthotel que s'ha construït a Can Picafort només podia tenir planta baixa més dos pisos, però han construiºït tres pisos en lloc de fer-ne només dos. Els nacionalistes parlen de l'existència d'un informe negatiu redactat pel fins fa poc arquitecte municipal, però que ara resulta que ha desaparegut de l'expedient d'aquesta obra. Per part del govern, el batle surt afirmant que la destitució «no té cap relació amb aquesta obra, i qur li van comunicar la destitució dia 6 d'agost».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris