nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Un home apallissa la seva companya i després prova de fer esclatar el seu pis

Llençà una botella de gas contra els bombers i intentà provocar una deflagració

Un individu anomenat José Antonio R.R., de 37 anys, va ser arrestat divendres passat per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusat d'haver agredit la seva esposa en el seu domicili de Palma i de resistència i atemptat contra l'autoritat. Aquest home compta amb tres denúncies de la seva cònjuge en la seva contra.

Els fets, que es desenvoluparen al carrer Verona del barri de la Vileta, es varen produir en diversos episodis. Des de fa aproximadament un any, els problemes econòmics que travessa la parella han deteriorat la relació conjugal fins al punt que el marit ha sotmès la seva dona a continus maltractaments, agressions, insults i amenaces durant tot aquest temps.

Atesa aquesta situació, en l'actualitat la parella compartia només l'habitatge, però dormien en habitacions separades perquè no es podien permetre deixar de compartir les despeses. El primer problema de gran entitat va sorgir el mateix dia de la intervenció policíaca. Quan la denunciant intentà accedir a la casa es trobà que el seu excompany havia bloquejat el pany per no deixar-la-hi entrar. Després d'una llarga estona, l'individu permeté que la dona se n'anàs a la seva habitació.

Mentre la víctima dormia, l'agressor la va galtejar, causant-li diverses lesions que precisaren atenció mèdica, a més d'amenaçar-la de mort. Es posà aquest atac en coneixement de la Policia, que desplaçà dues unitats al lloc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris