algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Les obres fetes la legislatura passada arrosseguen 900 milions d'extres

L'auditòrium també costarà 200 milions més dels pressupostats

Les obres contractades dins l'anterior legislatura desperten ara més de dos maldecaps a l'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Alcúdia (UM-PSOE). Els extres fins ara comptabilitzats d'obres encarregades durant els quatre anys anteriors superen els 900 milions de pessetes.

Als 500 milions de més que demana Dragados y Construcciones SA a l'Ajuntament per haver executat l'embelliment del passeig marítim i també les obres de sanejament, s'hi sumen ara més extres d'altres obres del pla Mirall. De la dotació de serveis a la zona de l'estany Esperança, la constructora demana 170 milions més; i de les obres fetes a l'estany Menor, 24 milions en concepte d'extres.

Cal recordar que en el conveni del pla Mirall es deixava clar que el Govern no es feria càrrec de cap extra més que derivàs de l'execució de les obres. Per això mateix, el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, aprofità la primera visita oficial que va fer el president del Govern de les Illes Balears a la ciutat per demanar-li que els ajudi a finançar els extres de les obres del pla Mirall. Els extres de les obres del pla Mirall poden no acabar aquí perquè el projecte que compta amb el pressupost més elevat encara no s'ha executat. A les Platges d'Alcúdia quedà per fer les obres de dotació de serveis, un projecte pressupostat en 1.045 milions de pessetes.

Durant la visita del president, les autoritats també varen recórrer l'auditòrium, una obra que s'havia d'acabar pel mes de febrer però que se suposa que no estarà llesta fins al mes d'octubre. L'auditòrium comptava amb un pressupost inicial de 400 milions de pessetes, ara els extres ja arriben als 200 milions de pessetes i queden dos mesos per acabar les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris