algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

La secretària auditarà els comptes municipals per veure d'on ve el «forat»

El PSOE demanà la investigació perquè «segons les darreres declaracions del batle semblam estafadors»

La secretària de l'Ajuntament de Maria de la Salut auditarà els comptes municipals dels darrers quatre anys, període en què el municipi va ser governat pels socialistes.

Aquesta decisió la varen adoptar en el ple extraordinari de divendres a vespre, convocat a petició del grup municipal del PSOE, perquè «segons les darreres declaracions del batle semblam estafadors i, a més, Jaume Mestre vol donar a entendre que hem deixat l'Ajuntament en una situació econòmica lamentable», assegurà el regidor socialista Joan Carbonell.

El dia abans, Jaume Mestre sortia anunciant que s'havia trobat un forat de més d'onze milions de pessetes a la comptabilitat municipal. Divendres, però, el PSOE volia anar més enllà, i per això sol·licità que es fes una auditoria dels darrers 20 anys, encara que finalment amb els vots de l'equip de govern (PP i PSM) s'aprovà només auditar els comptes municipals dels darrers quatre anys. El PSOE també s'acceptà que fos la secretària municipal l'encarregada de fer l'auditoria.

I encara que els socialistes afirmaren no desconfiar en absolut de la secretària, sí que volgueren deixar constància del fet que consideraven més encertat contractar una empresa privada per fer l'auditoria perquè si la fan des de l'Ajuntament es poden veure retardats altres temes més importants pel municipi. La secretària també va advertir al batle que l'elaboració de l'auditoria li llevaria molt de temps per fer altres tasques municipals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris