algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La «tractorada» congrega tot el poble entre rialles i bauxa

El concurs se celebrà amb motiu de les festes populars de Sant Roc

El col·lectiu de pagesos joves de Porreres protagonitzaren ahir horabaixa un gran campionat de maniobres amb tractors rígids.
La competició se celebrà amb motiu de les festes de Sant Roc i la cursa transcorregué des de l'avinguda del Bisbe Campins fins a la plaça de la vila.

Enguany, les festes de Porreres han destacat per la participació de més de 20 entitats del poble, d'entre les quals cal destacar el col·lectiu de pagesos que és la primera vegada que hi participa de forma activa.

Després de l'acte, un dels organitzadors de la competició, Rafel Montserrat, afirmà que «els pagesos també hem volgut tenir un poc de protagonisme durant les festes i sembla que ho hem aconseguit».

El fet és que la competició de tractors rígids esdevingué una de les activitats més multitudinàries i vistoses de les festes.
En aquesta prengueren part fins a tretze tractors, conduïts per pagesos menors de trenta anys.
El campionat constà de cinc proves d'habilitat. Des de la marxa endarrere, maniobres cap endavant, equilibris, així com el punxament de pilons i endevinar cintes; totes proves que tragueren les rialles del multitudinari públic congregat.

La més intrèpida de les proves, i a la vegada divertida, fou quan els tractors hagueren de passar la prova de tibar la corda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris