algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

UM diu que acomiadaren l'arquitecte perquè no donà un final d'obra

El batle diu que l'aparthotel podia tenir planta baixa i tres pisos

L'agrupació d'UM de Santa Margalida relaciona la destitució de l'arquitecte municipal, Antoni Mandilego, amb la negativa de concedir el final d'obra a un aparthotel construït a la primera línia de Can Picafort. Segons les normes subsidiàries actualment en vigor, l'aparthotel que s'ha construït a Can Picafort només podia tenir planta baixa més dos pisos, però han construït tres pisos en lloc de fer-ne només dos. Els nacionalistes parlen de l'existència d'un informe negatiu redactat pel fins fa poc arquitecte municipal, però que ara resulta que ha desaparegut de l'expedient d'aquesta obra.

Per part de l'equip de govern, el batle Antoni del Olmo (PP) sortí afirmant que «la decisió que ens portà a destituir Mandilego la varen prendre abans de les eleccions» i que «no té relació amb aquesta obra, li varen comunicar la destitució dia 6 d'agost». Del Olmo, però, no va negar l'existència de l'informe negatiu redactat per Mandilego i que segons els nacionalistes té relació amb el seu comiat del despatx d'arquitecte municipal de Santa Margalida. Això sí, assegurà que «no he vist cap informe negatiu, fins dia 6 d'agost no n'hi havia cap, si se n'ha fet algun ha estat datat a partir de dia 6».

Si bé des de l'equip de govern accepten que l'aparthotel no compta amb el final d'obra, encara que l'establiment turístic ja està obert i ple de clients, diuen que el conveni signat entre Ajuntament i la promotora permet edificar planta baixa i tres alçades. No obstant això, des d'UM es recorda que en el conveni hi ha un apartat referent als càlculs d'edificabilitat on no es fa menció al nombre de plantes de l'establiment, només es diu que els dos solars es computaran com si només fos un i això «quedarà reflectit a les normes en tramitació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris