algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Sala pren mesures per minvar el renou nocturn a l'àrea de pubs

Els establiments hauran de millorar l'aïllament sonor

El nou equip de govern ha decidit prendre diferents mesures per tal de reduir els renous que es produeixen les nits dels caps de setmana a la zona on es concentren la majoria de pubs i bars. Després de diferents reunions amb els propietaris dels establiments i amb els veïns afectats es va treure el compromís que tots els pubs instal·laran barreres antisonores a les portes i altres zones.

A més es prohibirà l'estacionament de vehicles al vial de circumval·lació davant els domicilis particulars per la qual cosa es muntarà un dispositiu per desviar els cotxes cap el polígon industrial o també cap a un solar que s'habilitarà com a aparcament.

Paral·lelament s'estudia el tancament nocturn al trànsit dels carrers Menestral, 3 de Setembre i Carrer Gran, i queda restringit l'aparcament als vehicles dels veïns. També s'incidirà a dur a terme una neteja més intensiva sobretot pel que fa a botelles i tassons de vidre al carrer.

El regidor delegat de policia, Josep Oliver (PP), aposta també per incrementar la vigilància policíaca amb més agents els caps de setmana durant els quals es calcula que passen més de 1.500 persones pel poble. Per cobrir aquests torns s'haurien de contractar policies municipals dels municipis veïns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris