algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Preocupació entre els treballadors de Gesa pel tancament de la sucursal

El batle pren part de la situació i demana que la mantenguin

La preocupació entre la trentena de treballadors de la sucursal de Gesa per l'imminent tancament ha arribat a instàncies municipals. El batle, Andreu Prohens (PP), anuncià ahir que intervindrà en el conflicte i demanarà als presidents de les institucions supramunicipals, així com a la presidència de l'empresa, que es faci tot allò que es pugui per evitar-ho.

Els arguments de Prohens se centren en els problemes que pot ocasionar al poble el tancament de la sucursal en els casos de tempestes i avaries; com també les conseqüències que crearà a totes les famílies que hi fan feina en haver-se de traslladar diàriament.

Els empleats consultats per aquest diari es mostraren satisfets davant aquesta iniciativa de la Sala, ja que consideren que en ella es recull el seu malestar. La decisió de l'empresa de tancar les instal·lacions fou confirmada ahir pel cap d'explotació de Manacor, Jordi Vadell, que afirmà que el mes d'octubre els trenta treballadors ja haurien d'estar traslladats.

El motiu obeeix a una reestructuració de l'empresa en l'àmbit de Balears per fer-la més rendible econòmicament, segons informaren fonts sindicals. Tot i que des de Gesa ja s'ha notificat oficialment als traballadors que es tancarà el seu lloc de feina, el mes de setembre és oberta a negociar aquesta mesura i les compensacions que demani el personal. Dels trenta, ja se sap que 25 seran destinats a Manacor i els cinc restants a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris