algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Les diligències per la desaparició de Carme del Salto es donen per concloses

La Benemèrita ha entregat més de 500 fulls d'atestat a la jutgessa de Manacor que instrueix el cas

La Guàrdia Civil ja ho té clar. Després de les intenses gestions efectuades per aquest cos des del passat dia 22 de maig envers el cas de la desaparició de Maria del Carme del Salto a l'exterior del pub Van-Van de Cala Bona, la jutgessa de Manacor que instrueix les diligències ha rebut un atestat de més de 500 fulls amb el qual l'institut armat dóna per tancada la investigació.

En aquestes, Andreas O., el bomber alemany de 32 anys que és sospitós dels fets apareix com a imputat en el cas. Només queda un detall pendent de resolució per part dels funcionaris policíacs, que és la localització definitiva del cadàver de la jove de Portocristo. De tota manera, fonts properes a la investigació apuntaren que aquest extrem és només qüestió de temps, ja que l'espai on deu estar amagat és cada cop més reduït.

En una hipotètica arribada del sospitós a territori estatal, amb els mètodes interrogatoris que acostuma a emprar la Guàrdia Civil, seria certament fàcil que l'alemany s'enfonsàs i confessàs, ja que aquest darrer alleujant el podria ajudar en cas de ser jutjat a l'Illa, cosa que només seria factible si Andreas O. cometés la infantil imprudència d'entrar a Espanya, ja que encara es troba vigent l'ordre de detenció contra ell a tot l'Estat.

En els 500 fulls que han estat entregats a l'autoritat judicial de Manacor hi ha recollits tot tipus de documents, que van des de les diligències de les recerques a les transcripcions dels testimonis recollits, passant pels interrogatoris efectuats al sospitós per la comissió de la Benemèrita que es desplaçà a Hamburg o fins i tot retalls de la premsa alemanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris