cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

La rehabilitació de ses Escoles Velles s'executa obviant el projecte

El PSM denuncia que les obres es fan sense consultar l'oposició

El grup municipal del PSM de l'Ajuntament de Son Servera ha denunciat que les obres de reforma i rehabilitació de les Escoles Velles de la localitat, s'estan executant sense complir el projecte inicial. Aquest fou redactat pel gabinet d'arquitectes Nivell.

El portaveu del grup nacionalista, Antoni Cànoves, ha posat de manifest que «ens sembla del tot absurd que, a hores d'ara, s'estiguin realitzant unes obres de reforma que inclouen modificacions i que aquestes no s'hagin sotmès a ple». Així mateix, Cànoves afegí que «ara l'oposició és majoritària i el batle popular, Francesc Barrachina, no ho ha tingut en compte».

Per la seva banda, el delegat de Cultura de la Sala, Miquel Àngel Calviño (PP), ha reconegut que «la veritat és que s'està duent a terme un projecte addicional per part del mateix gabinet d'arquitectes que ja feren l'anterior projecte, és a dir, Nivell». Calviño afegí que «la causa que ha provocat la realització del projecte suplementari ha estat un error tècnic. De fet, una vegada conclosa la rectificació, s'aprovarà en sessió plenària i no crec que existeixi cap inconvenient, afirmà. El projecte de reforma de ses Escoles Velles compta amb un pressupost inicial de 65 milions de pessetes, al qual s'hi haurà de sumar el pressupost addicional del projecte que ara s'està acabant de redactar.

«El que més ens ha molestat "afirma Cànoves" és que s'hagin començat les obres suplementàries sense que el projecte hagi passat ni per comissió informativa ni pel ple de l'Ajuntament». El delegat de Cultura, Miquel Àngel Calviño reconeix que el projecte no s'ha duit a ple i que s'han començat les obres perquè vàrem detectar el problema a l'època de les eleccions i les obres no es podien aturar en aquells moments. Ha estat una simple errada tècnica que ha obligat a modificar el projecte mínimament, augmentant 80 centímetres la façana».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris