algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Sala instarà el Parlament, dilluns que ve, perquè protegeixi es Canons

Els cinc grups municipals aprovaren, ahir horabaixa, demanar la seva compra

L'Ajuntament d'Artà en ple aprovà per unanimitat instar el Parlament balear a protegir integralment es Canons mitjançant la seva inclusió a la Llei d'Espais Naturals (LEN). L'acord municipal, pres ahir horabaixa, es remetrà dilluns que ve a tots els grups parlamentaris i a la presidència del Consell de Mallorca.

En la seva proposta, el Consistori demana que es prenguin totes les mesures de caràcter polític i legislatiu per tal d'evitar la urbanització des Canons i s'asseguri la preservació definitiva d'aquests. Per aconseguir-ho es planteja la compra d'aquests terrenys com a millor opció per evitar la pèrdua de la finca municipal de Betlem.

El portaveu del grup municipal del PP, Jaume Sureda va argumentar que votava a favor de la proposta i que «estam molt contents perquè l'equip de govern (GIA-PSOE) ha tingut en compte la nostra exposició. Nosaltres consideram lògic que el Govern i el Consell de Mallorca no encaminin la seva negociació cap a rebaixar les 2.000 places sinó de parlar de la compra des Canons».

El representant del grup socialista i soci del govern, Josep Silva, es va mostrar molt satisfet que tots els grups estiguessin a favor de la protecció des Canons, «així el Consistori té una sola veu i tindrà més força sobre els alts organismes». Així mateix, la representant d'Unió Mallorquina, Apol·lònia Genovard, també es va mostrar a favor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris