cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Segons PSIB i EU-Els Verds, el regidor J.Mª Rodríguez enganà els veïns de Gènova

Prometé un nou parc infantil a quatre setmanes de les eleccions

El grup municipal del PSIB-PSOE i el d'Esquerra Unida-Els Verds denunciaren ahir l'engany de què foren víctimes ciutadans de la barriada de Gènova per part del regidor popular José María Rodríguez. Segons Santi Morey i Jordi López, els fets es produïren quatre setmanes abans de les darreres eleccions. En aquell moment, Rodríguez es va reunir amb els veïns de la barriada i els assegurà que la plaça de Sant Salvador es convertiria en un parc infantil.

De fet, s'hi col·locaren els cartells del pla Mirall anunciant la creació d'aquesta àrea. La realitat, però, és que les tres quartes parts del terreny on s'havia de fer el parc es destinaran a altres usos, mentre que sols el bocí de parcel·la batejat com a zona EL1a serà emprada per a ús públic, amb caràcter d'esbarjo i la pràctica d'esports a l'aire lliure.

Nombrosos ciutadans denunciaren als grups de l'oposició que les obres que s'estaven fent a l'indret no corresponien a les d'un parc infantil. Morey i López asseguren que «en cap moment no s'està infringint el PGOU, el que passa és que s'està enganant els ciutadans i més en un moment tan important com just abans de les eleccions».

Segons PSIB i EU-Els Verds, allò que es pretén construir al voltant d'un petitíssim parc és un seguit d'aparcaments per als restaurants de la contrada.

Així mateix, també varen denunciar que no hi hagi cap cartell que informi els veïns del que s'està fent en aquesta zona. De fet, aquest serà un dels punts que pensen dur ambdós partits de manera conjunta al ple que tindrà lloc el proper mes de setembre, concretament a aquell que es realitzarà dia 9.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris