algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

El cap de setmana acabà amb devuit detencions entre l'Arenal i Calvià

S'han intervingut prop de 1.650 píndoles d'èxtasi i diverses quantitats de «coca»

El balanç final de les dues operacions duites a terme per la Guàrdia Civil contra el narcotràfic a Palmanova i a la Platja de Palma s'ha conclòs amb 18 persones detingudes, i prop de 1.650 píndoles d'èxtasi, uns 200 grams de cocaïna, 17 bocins d'haixix, i d'altres petites quantitats substàncies estupefaents i doblers en metàl·lic intervinguts.

El dispositiu que es va desenvolupar a l'Arenal va resultar amb la detenció de sis persones, totes elles originàries d'Alacant, i la captura de la major part de la droga. Segons sembla, aquests delinqüents introduïen de manera molt efectiva ingents quantitats de psicotròpics des del seu lloc de procedència, aprofitant l'increment de la demanda en el temps estival.

Els integrants d'aquesta organització eren delinqüents habituals i, atesa la naturalesa dels objectes que han estat trobats en possessió dels malfactors, se suposa que en moltes ocasions acceptaven mercaderies robades com a pagament de la droga que distribuïen. Els funcionaris de l'EDOA (Equip de Delinqüència Organitzada i Antidroga) que s'han fet càrrec de l'operatiu han capturat nombroses targetes de crèdit i objectes de valor de dubtosa procedència.

D'altra banda, la intervenció realitzada a Calvià va acabar amb 12 detencions i la confiscació de petites quantitats de droga. L'institut armat suposa que aquestes substàncies eren «l'entreteniment» de la festa en la qual entraren a Cala Vinyes, molt a prop del Casino. Bona prova d'això és que cinc persones de les acusades inicialment ja han estat posades en llibertat davant de la manca d'indicis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris