cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Interior prendrà com a prioritat la «dignificació» de la Funció Pública

Per això es reuní amb els sindicats per informar-los del nou tarannà

«Transparència, democratització i dignificació de la Funció Pública» seran els objectius prioritaris que s'ha marcat el nou conseller d'Interior, Josep Maria Costa, i el seu equip: Manel Quadreny (secretari general tècnic); Jaume Colom (director general de Funció Pública) i Antoni Torres (director general d'Interior).

Com a primera passa, tots els responsables de la Conselleria d'Interior es reuniren ahir amb els màxims representats dels sindicats CEMSATSE, CCOO, CSI-CSIF, STEI, STIB, UGT i USO, perquè volen fer seu «el consens polític amb les centrals sindicals» i per informar-los que «les formes i continguts d'aquesta Conselleria han canviat» . D'aquesta manera, el conseller Costa es compromet a eradicar l'enfrontament continu amb les forces sindicals de les Balears com ocorregué durant els darrers anys amb l'exconsellera de la Funció Pública, Pilar Ferrer. «No hi haurà més maltractaments ni supèrbia envers els sindicats, sinó que els atendrem amb humilitat i respecte»

El socialista Costa assegurà que «no estalviarem esforços amb expressions clares per fer arribar als sindicats» els nous objectius de la Conselleria d'Interior. Costa anuncià que «a partir d'ara el tarannà d'aquesta Conselleria serà diferent amb els sindicats», ja que qualificà d'«intolerables que els interlocutors socials s'assabentassin de les proposte d'Interior pels mitjans de comunicació». Per aquesta raó, «primer consensuarem amb ells i després ho farem arribar a l'opinió pública»

Una de les maneres escollides per materialitzar els criteris de transparència, democratització i dignificació serà a través «de posar a l'abast de tots els sindicats i ciutadans la informació». És per això que s'utilitzarà Internet per comunicar-se amb els interlocutors socials i els balears. «La xarxa és una manera de facilitar el control».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris