algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Arresten 17 individus que eren reclamats pels jutjats de Palma per diversos delictes

La totalitat d'aquestes detencions han estat efectuades durant la darrera setmana

Durant aquesta darrera setmana, funcionaris del Cos Nacional de Policia han arrestat 17 individus que es trobaven reclamats per diversos jutjats de Palma.

La totalitat d'aquests tenien causes pendents amb la justícia, ja sigui per judicis en procés o perquè existia l'imperatiu de comparèixer davant de l'autoritat judicial en un moment determinat per declarar sobre algun cas concret o per revisar l'estat de les seves respectives situacions penitenciàries.

Contra els desset detinguts pesaven ordres de recerca i captura o presentació davant del magistrat encarregat de cada cas. Aquests es trobaven fugitius després d'haver estat arrestats, i el fet que en molts de casos els imputats no tinguessin cap domicili conegut dificultava molt la seva localització.

Els arrests suposen un gran mèrit per als funcionaris policíacs, ja que no resulta fàcil trobar aquests individus, que tenen una molesta tendència a fer-se fonedissos. En algunes ocasions les detencions per reclamació es duen a terme per pura fortuna, ja que els acusats són interceptats pels agents mentre es troben cometent algun delicte, però en altres hi ha una gran feina al darrere.

Per arribar a una localització positiva es necessiten moltes hores de repassar fitxes policíaques i paperassa, que fan que l'agent arribi a conèixer la cara del fugitiu i bona part de la seva vida delictiva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris