algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Retards mitjans de 45 minuts en el 53% dels vols de l'aeropot de Palma

Els serveis des d'Anglaterra patiren fins a 11'5 hores de demora

Son Sant Joan va patir restriccions dels espais aeris de Marsella, Bordeus i Suïssa «per saturació aèria», la qual cosa va provocar uns retards mitjans de 45 minuts en els 805 avions que varen utilitzar les pistes de l'aerodrom de Palma, segons l'Executiu de Serveis. Dels 122.000 passatgers que varen passar per les instal·lacions de Son Sant Joan, els més afectats varen ser els britànics, ja que, «sens dubte», varen sofrir els torbaments més importants, entre les cinc i les onze hores i mitja que va patir una aeronau d'Anglaterra «per avaria», segons Aena-Palma.

D'altra banda, l'aeroport de Palma va enresgistrar la major intensitat de trànsit aeri «devers les onze del matí i les set i les vuit del vespre, com cada cap de setmana de la temporada alta», explica l'Executiu de Serveis.

El dia d'ahir va ser qualificat per Aena-Palma com a «molt tranquil per ser un cap de setmana de temporada alta, gràcies al fet que no hem patit cap tipus d'accident igual que diumenge passat i que la feina des de la torre de control es desenvolupa amb total normalitat». Al llarg del dia d'avui, Son Sant Joan supervisarà 745 moviments i obrirà les seves portes a un nombre aproximat de 113.000 viatgers.

Per l'aeroport de Palma han passat aquest cap de setmana un total de 321.000 persones, és a dir, 8.000 usuaris menys que l'anterior. Entre dilluns i dijous vinent, l'Executiu de Serveis té una previsó d'uns 265.000 persones, la qual cosa suposa un augment de 9.541 viatgers més que l'any passat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris