muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

El PSM mantindrà contactes amb la la Sala per preservar es Canons

El PSM ha anunciat que mantindrà contactes amb els Independents d'Artà (AI), al capdavant dels quals es troba el batle Montserrat Santandreu, amb la finalitat de fer tan viable com sigui possible la proposició de llei que vol incloure es Canons a la Llei d'espais naturals (LEN).

D'aquesta manera, els nacionalistes donaran suport a la inclusió des Canons com a àrea de màxima protecció a la LEN. De fet, la protecció oficial d'aquesta àrea de la zona costanera artanenca es durà a terme en el cas que el Parlament balear aprovi una modificació de la Llei d'espais naturals amb la inclusió d'aquesta àrea.

En el decurs de la passada legislatura, el PSM-EN ja va presentar en dues ocasions una proposició de llei per preservar la costa des Canons. Aquesta proposició, emperò, fou rebutjada amb els vots en contra del Partit Popular. Així mateix, els representants nacionalistes ara són més optimistes envers l'aprovació de la llei que preservarà es Canons, ja que segons ells «ara que hi ha una majoria parlamentària nacionalista i progressista és molt probable que aquesta iniciativa tengui un resultat positiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris