muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Aprenent a conduir durant l'estiu palmesà

Autoescoles de la ciutat s'obliden de les vacances i continuen amb la seva tasca d'educació vial

La Prefectura Provincial de Trànsit no realitza les proves del carnet de conduir durant el mes d'agost. Aquest fet és aprofitat pels que volen treure's el document de conduir, que acudeixen a les autoescoles de Palma que tenen obert durant aquest mes. El fet que no es facin les proves de Trànsit no implica que s'aturi l'activitat dels interessats per aconseguir el permís per poder gaudir de cotxe.

Ben cert és que un alt nombre de les 37 autoescoles de la ciutat aprofiten el fet que no hi hagi exàmens per part de Trànsit per tancar i anar-se'n de vacances. Al mes de setembre, quan tornen a reprendre's els exàmens, continua la seva activitat de preparació dels futurs conductors.

Però n'hi ha que continuen amb la seva tasca, que deixen de costat les vacances i treballen d'allò més dur, aprofitant que molta gent només pot preparar-se per obtenir el carnet de conduir durant el mes d'agost. A l'autoescola Salas, per exemple, s'obrin les portes durant tot el mes, «obrim per tal de facilitar l'obtenció del permís de conduir als estudiants que estan ocupats al llarg dels mesos no estivals».

Pel departament d'exàmens de seguretat vial, a Trànsit, «aquest mes és molt tranquil. Després de la gran activitat de juliol, es deixen de fer exàmens, tant teòrics com pràctics, i així la gent descansa i agafa forces per setembre». Demanats sobre la quantitat de gent que acudeix a examinar-se a principis del mes de setembre, Trànsit respon que «no hi ve molta gent. Les xifres de presentats són molt semblants a les de juny». Pel teòric es fan dos torns diaris de 95 persones, des de dilluns a dijous. I pel pràctic es presenten una mitjana de cent persones diàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris