algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cort vol subvencionar al 100% els joves sense recursos perquè puguin anar als campaments

Demanen la col·laboració de Govern i Consell per fer-ho

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palma pretén remodelar per complet el sistema amb erl qual es regeixen fins aquest moment els campaments que està organitzant el Consistori palmesà. Una de les novetats més importants és que s'incrementaran les subvencions per tal que la gent sense recursos pugui participar més sovint en aquestes sortides. El regidor Jordi Llabrés assegurà a Diari de Balears que «estam estudiant augmentar les subvencions al 100% per poder incrementar el nombre de nins que estan acollits a centres i llars del menor que participin en les nostres activitats de vacances».

«De tota manera, com que aquesta és una mesura de la qual es podran beneficiar molts de joves de Palma, perquè també pens instaurar subvencions del 25, 50 i 75% per altres casos, és necessari que hi hagi una col·laboració per part de la resta d'institucions per tal d'ajudar que aquest projecte es pugui tirar endavant. Ens agradaria que el Consell i el Govern també es comprometessin en aquest sentit».

Però el que segurament resulta innovador és que Joventut vol potenciar molt els anomenats «campaments de cap de setmana». Llabrés va dir que «és ara que no són de vacances quan es poden muntar activitats alternatives, com trobades per anar a fer senderime o acampades en diversos indrets de Mallorca, que servirien per desetacionalitzar els nostres serveis durant l'any».

Aquesta seria una de les maneres de canalitzar el creixent entusiasme entre els joves ciutadans per les activitats de natura i temps lliure. Així mateix, la diversificació arribarà a les activitats muntades pels serveis de vacances. «No vull muntar tan sols viatges a la neu, hem de diversificar l'oferta per tal d'arribar a tots els joves de Palma. En aquest sentit, he pensat que seria molt bo poder fer que els joves coneguin altres zones, com els parcs naturals d'Andalusia i Catalunya, com també la zona dels llacs de Covadonga, i estam fent feina per tal de diversificar aquesta oferta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris