cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Govern i Cort es coordinen per la creació de més habitatges protegits dins Palma

Es reuniran al setembre per estudiar la política d'habitatge, preocupació d'Antich

El president del Govern Balear, Francesc Antich, digué que a partir del mes de setembre començaran les reunions entre la institució que ell presideix i l'Ajuntament de Palma. Un dels temes cabdals que tractaran aquestes dues entitats són la política d'habitatge a Palma.

En aquest sentit, Antich digué que «és necessari coordinar les actuacions de l'Ibavi i el Patronat Municipal de l'Habitatge perquè facin feina conjunta per garantir l'accés a l'habitatge dels sectors més desfavorits. En aquest sentit, crec que serà molt important que les dues entitats funcionin de manera coordinada. També és important el contacte amb l'Ajuntament perquè aquest pot cedir espai per a la construcció de les noves cases».

El president del Govern féu aquestes declaracions després de la reunió que tingué amb el batle de Palma, Joan Fageda, al Consolat de la Mar i de rebre la corporació municipal en ple. Aquest no serà l'únic tema que es tractarà en les reunions entre les dues institucions. Antich assegurà que també el preocupen molt els temes relacionats amb el Consorci del pla Mirall, la Universíada de Palma i la carretera a la Universitat de les Illes Balears.

Per la seva part, el batle de Palma, Joan Fageda, expressà que «aquesta ha estat una visita protocol·lària en què s'ha produít l'oferiment de la nostra institució al president de les Illes pel que faci falta. Hi ha una voluntat de tenir les portes obertes a les dues institucions per fer feina en temes comuns i poder trobar millors solucions als problemes de la ciutat i de la Comunitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris