algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

La banda de lladres romanesos que va ser desarticulada s'amagava a Sencelles

Enviaven tots els objectes sostrets cap al seu país a través de l'oficina postal d'Inca

La banda de delinqüents romanesos que fou desarticulada pel Grup Local de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença operava a través de l'oficina de correus d'Inca, des d'on enviaven mitjançant paquets postals tots els objectes que sostreien en els seus actes delictius cap el seu país d'origen.

Segons sembla, els estrangers s'amagaven a la localitat de Sencelles, en una casa que tenien llogada. La Benemèrita havia muntat un dispositiu de vigilància amb agents de paisà just després que fos detectat per aquesta un detall curiós: amb una regularitat quasi de rellotge, dos individus de nacionalitat romanesa acudien a l'oficina postal d'Inca i efectuaven grans enviaments cap al seu país.

Els efectius interceptaren el presumpte cap de la colla, anomenat Teodor S., de 30 anys, i una de les seves sicàries, que fou identificada com Marian V., de 21 i nascuda a Hongria. A aquestes persones els foren intervinguts dos paquets, que en el moment de ser oberts es va poder comprovar que contenien mercaderies robades de naturalesa diversa.

El dematí de dimecres, membres de l'institut armat entraren al pis franc després d'haver enganyat els seus habitants perquè els obrissin la porta, i els arrestaren a tots. Quatre d'ells eren de nacionalitat romanesa, i una altra jove era espanyola. Aquests són Milcea Romulus S., de 25 anys, Dorin D., de 27, Marian Ioan S., de 24, Ovidiu Dan S., de 22, i María Yolanda G.B., de 26.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris