nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

El PP no fa públics els noms que ocuparan els càrrecs de confiança municipals

Els assessors de l'Ajuntament no tindran dedicació exclusiva

La creació dels nous càrrecs de confiança "els set directors d'àrea i els denou assessors municipals" per part de l'Ajuntament de Palma, va ser també motiu de controvèrsia en la sessió plenària. Era de preveure, perquè l'oposició ja havia atacat amb força despús-ahir la mesura de l'equip Fageda. Probablement, els qui feren una oposició més suau foren els socialistes, que tan sols demanaren que els assessors també hagin de tenir dedicació exclusiva.

Però es veu que la demanda socialista no va agradar gens ni mica al regidor Sierra, que va arribar a demanar a Antoni Roig si «tant insistir en la seva demanda no té molt a veure en què es vol empipar aquesta gent exigint aquesta condició».Roig va llevar ferro a l'assumpte i deixà Sierra en evidència dient-li que «no volem empipar ningú, el que volem és que es contracti gent que realment faci feina per aquest Ajuntament».

Un altre aspecte interessant del debat en aquest punt va ser la intervenció de Margalida Thomàs per part del grup Mixt. La nova regidora va fer nombroses intervencions a la sala, com a portaveu del Mixt, i va demostrar la seva experiència en la vida política. Thomàs va expressar el vot en contra del seu grup perquè hi ha sis àrees que dupliquen els càrrecs, cosa que els va semblar desmesurada. També va criticar molt durament que es creïn quatre assessors de comunicació i un director d'àrea «amb la qual cosa voleu crear un gabinet absolutament impressionant i innecesari».

També varen atacar per aquesta vessant els regidors nacionalistes, que varen acusar l'Ajuntament d'estar creant càrrecs de manera desmesurada amb el conseqüent increment pressupostari que això suposa. Sebastià Serra va demanar que «sols es creï un dels dos càrrecs, o bé el d'assessor o bé el de director d'àrea».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris