algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

El Garatge Indústria pot ser un hotel

La propietària d'Agama ha començat a esbucar la nau amb maquinària pesada

77138

Les màquines ja estan esbucant la nau.

La maquinària pesada ha començat a fer acte de presència al centenari Garatge Indústria per procedir al seu definitiu enderrocament. Comercial Feixina, filial de Comercial Bordoy, societat que va aconseguir l'adjudicació de la popular central lletera Agama després de la intervenció del Govern balear en l'empresa, és l'entitat que va sol·licitar permís de demolició de l'històric garatge a l'Ajuntament de Palma.

Aquesta empresa podria construir un hotel de luxe en una zona molt valorada del centre de Palma. De moment, però, no s'ha sol·licitat cap permís per construir-hi un hotel, segons han precisat fonts de la Conselleria de Turisme, que també han sentit comentaris en aquest sentit.

El nostre diari intentà posar-se en contacte amb els dirigents d'aquesta empresa, però a pesar de les intenses gestions els resultats varen ser infructuosos. Comercial Bordoy, que té tota una sèrie de branques dedicades a l'electricitat, la cervesa, els licors i d'altres productes, podria obrir una branca dedicada a la construcció. Com se sap, aquesta societat es dedica, tradicionalment, a la distribució, encara que darrerament està entrant en altres camps comercials.

S'ha de recordar que l'oferta d'hotels que hi ha a Palma és baixa comparada amb les zones de la costa. A més, la majoria d'aquests hotels destaquen per la seva antiguitat. La construcció d'un hotel a Palma és del tot possible, ja que no està subjecte a les Directrius d'ordenació del territori.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris