algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Francesc Aguiló assumeix una presidència ben compromesa

«Tots els pobles som responsables de fer marxar bé la Mancomunitat»

«Fa quatre anys els batles del PSM ja no estàvem d'acord amb la gestió que havia duit a terme Salvador Cànoves, però això no obstant el tornàrem a votar com a president. Vàrem ser molt més lleials que no ara ho ha estat el PSOE». Amb aquestes paraules i sense cap tipus d'embuts, es va referir el nou president de la Mancomunitat del Pla, Francesc Aguiló, a la polèmica decisió dels batles socialistes de no haver-li donat suport.

Aguiló esmenta també que «podrien no acceptar la rotativitat presidencial, però almanco donar un marge de confiança al nou president, i no ho volgueren fer». En aquesta línia, Aguiló ha destacat que la posició del PSOE és la posició de Salvador Cànoves, a qui ha acusat d'assumir el sistema de presidència rotatòria com una crítica personal a la seva gestió.

El també batle de Campanet defensa que «el model de funcionament que havia seguit la Mancomunitat havia donat com a resultat que els ajuntaments no hi estiguessin gens implicats. La gent passava olímpicament de la Mancomunitat com a tal i la gestió s'ha tret endavant gràcies a la feina de la gerent i dels funcionaris».

El nou president creu que «tots els pobles som responsables de fer marxar bé la Mancomunitat. Per aquí s'enfoca la idea de la rotativitat, ja que tots som coresponsables d'aquesta gestió independentment dels partits polítics. Tothom ha de sentir la mancomunitat com a pròpia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris