algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El tradicional torneig de tir al colomí de cas Concos no rebrà subvenció

El regidor d'Esports es nega a atorgar-la per considerar que és una activitat cruel

La Regidoria d'Esports no atorgarà cap tipus de subvenció a la societat de caçadors de Cas Concos perquè el proper dia cinc de setembre realitzi el seu tradicional concurs de tir al colomí amb motiu de les festes de sant Nicolau. La negativa obeeix al fet que el delegat de l'àrea, Pere Vicens (PSM), no veu amb bons ulls aquesta activitat esportiva en la qual «el colomí no té cap tipus de defensa a l'hora de poder lluitar per subsistir».

Així, segons suggerí Vicens, «si els caçadors volen subvenció poden substituir l'animal per un plat, una espardenya o una pedra. Però no en tindran mentre arrabassin la coa al colom, el fiquin dins d'un canó i el llancin a 200 metres per després rematar-lo de manera cruel».

Després d'aquesta declaració, Vicens afirmà no estar en contra de la caça com activitat esportiva, excepte en aquest cas concret del tir al colomí. Per argumentar el fet exposà que amb motiu de les festes de sant Agustí s'organitza una competició de caça amb cans.

La subvenció municipal per organitzar aquest torneig es venia atorgant de manera habitual cada any per adquirir els trofeus i guardons que s'atorgaven als guanyadors. La quantitat mai no solia superar les 70.000 pessetes. Si enguany volen comptar amb elles, la societat de caçadors haurà de recórrer al batle, Miquel Riera (PSOE), o a altres regidories de l'Ajuntament com la de Festes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris