algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Alomar detecta «un procés d'especulació nociu» al text de la Llei General Turística

La Conselleria vol crear una xarxa d'espais natutals destinats a l'activitat turística

La Conselleria de Turisme ha detectat «un procés d'especulació nociu» en l'intercanvi de places obsoletes per noves a la LGT, dissenyada i aprovada pel PP, la qual «premiava el mal empresari, més que no afavorir la competitivitat del sector», indicà el conseller Celestí Alomar.

D'altra banda, el responsable socialista de Turisme anuncià que posarà en marxa una «prova pilot», amb la Conselleria de Medi Ambient, per gestionar espais naturals de manera turística i mediambiental, ja que «volem crear una xarxa d'espais naturals destinats a l'activitat turística» i així fomentar «la rendibilització social» d'aquests espais.

La futura reforma de la LGT cerca la simplificació, l'eliminació de les excepcions, en concret, la possibilitat que un establiment hoteler obsolet es mantengui per a altres usos i no s'aculli al procés d'esponjament, i la creació de més espais públics.

És per això que Turisme aposta per l'intercanvi de places només a la mateixa zona turística. Així s'anul·larà l'especulació, la saturació i la pèrdua de qualitat en aquestes llocs amb més possibilitats comercials. A més, les noves edificacions estaran determinades «sols per les normatives urbanístiques».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris