nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

El passeig marítim serà aixecat per fer-hi estanys i punts verds el novembre

Els arquitectes que feren el projecte d'embelliment ahir es reuniren amb el batle

El passeig marítim del Port d'Alcúdia es tornarà a aixecar el mes de novembre perquè amb les presses electorals les obres d'embelliment s'acabaren de mala manera. No només es deixà allà enmig l'estació impulsora d'aigües residuals, que s'ha de llevar, també s'oblidaren de coses tan elementals com l'habilitació d'un espai per quan hi fan les festes patronals.

Per això, el batle Miquel Ferrer (UM) es reuní ahir mateix amb els arquitectes que feren el projecte d'embelliment del passeig marítim per conèixer com pensen solucionar totes aquestes problemàtiques. A tot això s'hi afegeix la manca d'ombres, de verd en definitiva, i també la necessitat de llevar tots els fitons que delimiten el carrer i amb els quals hi ensopega molta gent.

«Començarem a modificar el projecte en la línia de posar més ombra i més verd, també llevant els fitons» explicà Ferrer. D'entrada, els arquitectes han proposat la creació de punts verds a diferents indrets de tot el passeig, col·locant arbres vora petits estanys on també es pensen instal·lar fonts. «En el projecte que han presentat avui hi ha 13 punts verds, però encara no sabem quants en farem perquè primer ho volem consensuar amb els comerciants i els veïns», afegí Ferrer. D'altra banda, proposen la substitució dels fitons per bancs i jardineres. «No és que cada fitó se substitueixi per un banc o una jardinera, es col·locaran de manera espaiosa», comentà Ferrer. Allà on hi havia l'antic escar s'habilitarà l'espai per poder-hi instal·lar un cadafal quan hi facin les festes patronals i ben davant, això sí un cop passat el passeig de fusta, es canviarà el paviment per poder-hi fer una pista de ball.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris