algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Indignació i incredulitat entre veïns i oposició pel recurs de la Llonja

Marcos qualifica la situació a la barriada de «molt greu» i d'«inacceptable»

Indignació. Aquest era el sentiment imperant entre els veïns de la Llonja i els partits de l'oposició a Cort després de conèixer que Cort recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Balears que els comminava a imposar un horari de tancament als establiments de la zona acústicament contaminada de la Llonja. Els veïns es reuniran avui "aquesta vegada de manera definitiva" per mirar quin tipus de mesures emprendran a partir d'ara, però en l'assemblea de dilluns la posició del consistori va topar amb la incredulitat d'aquests ciutadans.

La seva portaveu, Feli Marcos, va dir que «aquesta és una situació molt greu. Tornarem a passar un estiu sense que l'Ajuntament no faci res per donar alguna mena de solució a la nostra zona. Ja hem vist clarament que l'Ajuntament ha pres partit definitivament per part dels propietaris i en lloc de corregir la contaminació acústica, que era el que demanava la sentència, han decidit fer cas omís d'aquesta».

«Aquí hi ha drets fonamentals prevalents i es troba en joc la salut de ciutadans que viuen en aquesta barriada», assegurà Marcos. Per la seva part, el grup mixt a Palma féu un comunicat i proposaren una moció per tal que «l'Ajuntament de Palma limiti de manera urgent l'horari de tancament dels establiments d'oci de la zona acústicament contaminada de la Llonja per tal de reduir la contaminació acústica existent per respectar els drets fonamentals de les persones que hi resideixen».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris