algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

El risc d'incendi obliga a ajornar la pujada automobilística a Sant Salvador

La sala trobà més oportú que la prova se celebri el novembre o desembre

L'equip de govern de l'Ajuntament de Felanitx ha decidit ajornar la pujada automobilística a Sant Salvador que tradicionalment es feia amb motiu de les festes d'estiu. El motiu és l'elevat risc d'incendi forestal que la regidoria d'Esports i Joventut considera que té la celebració de la cursa en aquest mes.

El responsable del departament, Pere Vicens (PSM), esmenta que la decisió s'ha acordat arran de l'experiència de les passades edicions de la prova. Com se sap, la nit abans de la cursa alguns grups de gent realitzen fogueres incontrolades i il·legals al voltant de les quals passen la nit i, segons manté Vicens, fins ara aquesta situació no ha pogut esser controlada.

Així les coses, l'equip de govern ha decidit que el més adient és que la prova automobilística s'ajorni fins al mes de novembre o desembre, en què hi ha una major humitat ambiental i minva molt considerablement el risc d'incendi. Per tal que sigui així, l'Ajuntament s'ha posat en contacte amb l'Escuderia Manacor, que és l'organitzadora de la prova, i encara és a l'espera de la seva contesta. Tot i això, no s'espera que hi hagi gaire problemes per tal que se celebri, encara que haurà d'esser l'escuderia la que finalment decideixi si es fa o no.

Normalització lingüística  

L'Ajuntament en ple acordà dilluns la signatura d'un conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern per tal de retolar els noms dels camins rurals del municipi. El conveni també inclou l'inici d'una campanya per tal que els establiments comercials normalitzin en català els rètols. Aquesta campanya s'adreçarà principalment a bars i restaurants. Per tal de dur-la a terme, el Govern balear aportarà devers 600.000 pessetes, mentre que l'Ajuntament de Felanitx aportarà un altre mig milió de pessetes més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris