algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

La Sala projecta una escoleta per a nins de 0 a 2 anys davant la gran demanda del servei

L'edifici es construirà vora l'actual col·legi públic

L'Ajuntament d'Algaida està projectant una escoleta per a nins de zero a dos anys per tal de cobrir la gran demanda existent per part de mares treballadores d'aquest servei.

Actualment, el municipi no disposa d'unes dependències adients per acollir una escoleta d'aquestes característiques i són moltes les mares que tenen un gran problema a l'hora de deixar el seu infant quan se'n van a fer feina. El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), ha explicat que «tenim intenció de sol·licitar dins el Pla d'obres i serveis (POS) del Consell de Mallorca per a l'any 2000 subvenció per poder dur endavant la construcció de l'escoleta».

L'edifici es realitzarà en uns terrenys que va comprar el Consistori vora les dependències del Col·legi Públic. «En aquests moments estam redactant el projecte, però esperam que estigui llest abans del 30 de setembre, que és la data límit per tal de poder presentar la proposta que ha de ser aprovada per ple», apunta el batle Jaume.

La construcció de l'escoleta suposarà un cost de 30 milions de pessetes i s'estima que el POS pugui subvencionar prop del 65 per cent. Actualment, Algaida compta amb un servei municipal d'educació per a al·lots de dos anys i el Col·legi Públic acull l'ensenyança a partir dels tres anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris