algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

L'àrea de Joventut de Cort vol construir una infraestructura per a colònies i acampades

Servirà per potenciar els intercanvis entre joves de l'Estat

Construir un gran centre de colònies i una àrea d'acampades a Palma s'ha convertit en una de les prioritats de l'àrea de Joventut de Cort. El regidor Jordi Llabrés, que tindrà per primera vegada les competències en la matèria, alhora que mantindrà sota el seu poder les d'Educació, assegurà que «una infraestructura d'aquest tipus és essencial per poder potenciar els intercanvis entre joves de les Illes Balears i de tot l'Estat».

Encara que ja s'han fet algunes localitzacions en sòl municipal, Llabrés encara no s'ha decidit per la ubicació de la zona, una tasca que reserva per a la tornada de vacances, quan pugui comptar amb la totalitat del seu equip. «El que és segur és que aquesta nova infraestructura ha de ser construïda en un punt amb molt fàcil accés al litoral».

Les característiques de l'espai són molt concretes i s'ha pres com a referència el model existent a la Colònia de Sant Pere, una infraestructura que actualment està gestionada per la Xarxa d'Instal·lacions de les Illes Balears. Es tractaria d'un edifici dedicat a casal de colònies que acollís les instal·lacions dels dormitoris, dutxes, cambres de bany i cuines necessaris per poder desestacionalitzar la temporada de campaments a Palma.

També ha de comptar amb una gran extensió de terreny per afavorir les acampades amb el sistema tradicional de tendes de campanya i per permetre la instal·lació de l'oferta complementària, basada sobretot en àmplies àrees per tal de poder practicar-hi esports, a més a més d'espais lliures que permetin la realització de tallers a l'aire lliure i activitats com puguin ser, per exemple, les gimcanes. L'objectiu d'aquesta infraestructura és, segons explicà Jordi Llabrés a Diari de Balears, facilitar un lloc a la ciutat per fer més fàcil la venguda de joves de la resta de municipis de les Illes Balears i potenciar el coneixement de la capital de la Comunitat Autònoma entre aquests. «És necessària una nova infraestructura, perquè ara mateix sols hi ha l'alberg de la Platja de Palma, que sigui a prop del nucli urbà i permeti un major coneixement d'aquest per part dels joves de les Balears».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris