algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Un grup especial de la Benemèrita podria venir a l'Illa per cercar Carme del Salto

Cans especialistes a trobar persones enterrades participarien en la gran batuda

La commoció i la sorpresa són a punt de donar pas a la ràbia i a la impotència. La Guàrdia Civil té ben lligat el cas de la desaparició de la jove Maria del Carme del Salto el 22 de maig passat en el pub Van-Van de Cala Bona, i res no sembla apuntar que la història tengui un final feliç.

El sospitós alemany, Andreas O., bomber de professió a Hamburg i de 33 anys, encara no ha confessat, però dels seus testimonis s'han tret dades molt importants que duran amb tota seguretat a la troballa del cadàver de la jove.

A més, gràcies al seu nerviosisme i a la tàctica interrogatòria dels funcionaris de l'Institut Armat que es desplaçaren a Alemanya, que provocaren nombroses contradiccions en les declaracions oferides i manifestacions espontànies poc prudents per part de l'acusat, han situat un gran fanal de llum sobre els molts interrogants que quedaven pendents de resolució en tota aquesta història.

En aquest moment, la 313 Comandància està preparant una espectacular batuda per una zona que ara per ara és tan exacta com secreta, ja que cap dels funcionaris consultats no vol avançar aquesta possible localització del cos de la jove.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris