cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Un ca bulldog mossega la seva propietària i un home que acudí en el seu auxili a Palma

L'animal enfurismat provocà algunes ferides de caràcter lleu a les dues víctimes als braços i en una de les cames

Un ca de la raça bulldog, considerada no perillosa, va atacar ahir dues persones a la plaça de les Veles de Palma, vora el carrer Joan Alcover. Les víctimes, que no patiren lesions de consideració, varen ser la propietària de l'animal, una dona anomenada Natàlia V.V. l'edat de la qual no ha estat facilitada, i un home que acudí immediatament a protegir-la.

Aquest incident va tenir lloc al voltant de les set i quart de l'horabaixa. Ambdós afectats patiren mossegades de poca entitat als braços, i la dona també en una cama. Alguna de les ferides originades pel poderós barram d'aquest animal rajava sang de manera abundant, però va ser més espectacular que no greu.

L'home va ser traslladat a un centre mèdic amb caràcter d'urgència per una patrulla del Cos Nacional de Policia que havia acudit al lloc, mentre que la propietària de l'animal necessità l'atenció d'una ambulància de l'AIB (Associació d'Ambulàncies de les Illes Balears), ja que a més de les ferides entrà en una crisi nerviosa a causa de l'ensurt.

Molta de la gent que es trobava en el recinte en aquell moment mostrà la seva indignació, ja que consideraven inadequada la presència de cans en un espai públic de descans i d'esbarjo per als ciutadans com és un parc, on juguen infants. Entre la multitud, es varen poder sentir crits de «parcs per a infants, no per a cans». La propietària del ca assegurà que el sacrificaria.

No és perillós  

Segons la nova legislació aprovada en el Parlament de Catalunya, aquesta raça de cans no és considerada perillosa, atès el seu caràcter tranquil i bondadós. El que no es va tenir en compte és que tot i la seva aparent calma habitual, aquest tipus d'animal compta amb una barram important, que suposa un risc idèntic per a la gent com la d'un pitbull, un rottweiler, un dogo argentí o un ca de presa canari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris