algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

La delimitació de Costes envaeix cases i carrers de Portocolom

La franja s'ha ampliat en 20 metres més des de la primera fila

La nova delimitació que imposa la Demarcació de Costes s'ha ampliat en uns vint metres més i d'aquesta manera, envaeix una zona de Portocolom que abans no era considerada de domini públic. Amb aquesta nova mesura, s'ha ampliat d'una manera considerable l'extensió geogràfica d'allò que es considera zona litoral, fet que afecta un major nombre de residències, així com carrers de la zona de sa Capella i sa Bateria.

Amb la qual cosa, aquest barri costaner passarà des d'ara a ser de domini públic i tan sols s'hi podran dur a terme obres de manteniment molt puntuals. Aquesta mesura ha provocat una gran preocupació entre els veïns de la localitat pel fet que els seus habitatges només podran ser objecte d'una rehabilitació que s'haurà de justificar davant Costes.

Així mateix, el Consistori felanitxer també s'ha fet ressò de la problemàtica que s'ha generat arran de la nova demarcació i s'han posat en marxa per tal de paralitzar la nova demarcació de Costes. El delegat d'Urbanisme, Pere Massutí (PSOE), va posar de manifest que «allò ideal seria que Costes aplicàs una excepció a totes aquelles cases i carrers que es veuen afectats per la demarcació i que així fossin lliures a l'hora de poder fer alguna reforma necessària».

El regidor va afegir que «de moment els informes tècnics posen de manifest que la Llei de Costes no permet excepcions. No obstant això, insistirem perquè Portocolom se salvi de la normativa vigent i pugui ser considerat com una excepció».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris