algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Bona part dels veïns del poble han quedat sense aigua durant tres dies

El tall en el subministrament d'aigua va ser per una avaria produïda per la ruptura d'una canonada principal

Els veïns de la zona des Barracar de Sant Joan varen patir durant tres dies una interrupció en el subministrament d'aigua a conseqüència d'una ruptura en el sistema general que abasteix el poble d'aigua potable. L'absència d'aquest bé tan escàs en el decurs del cap de setmana passat afectà bona part dels santjoaners. El tall d'aigua es produí dissabte horabaixa a causa del trencament d'una canonada general del sistema de la xarxa pública.

El problema de subministrament no es pogué esmenar fins ahir capvespre, amb la qual cosa els ciutadans patiren aquest tall durant dissabte, bona part de diumenge i dilluns . La ruptura de la canonada va provocar un vessament massiu d'aigua de l'ordre d'entre 40.000 i 50.000 litres que va quedar estancada a la zona on se situa l'avaria.

Davant la gravetat del problema, el batle Gabriel Mora (PP), va prendre la iniciativa de tancar el subministrament d'aigua diumenge passat. «L'avaria justament va tenir lloc en ple cap de setmana d'agost i aquest fet ens va impedir d'actuar de la manera més adient. Per això, vaig decidir tornar a obrir l'aixeta per tal que els veïns no quedassin sense aigua tantes hores», explicà Mora.

El batle conservador va afegir que «vaig optar per tornar a obrir l'aigua encara que suposàs unes pèrdues econòmiques pel nostre Ajuntament, perquè les despeses materials no es poden posar al mateix nivell que les necessitats humanes i en aquest sentit, no es pot viure sense aigua».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris