cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Totes les obres particulars que es feien a Can Picafort queden aturades per ordre municipal

El PSOE critica el motiu que dóna la Sala als particulars

La totalitat de les obres que es feien fins ara al nucli costaner de Can Picafort incomplint les ordenances municipals han estat paralitzades. El regidor d'Urbanisme Fèlix Estelrich va ordenar la passada setmana la paralització d'aquestes feines tot just quan començàs el mes d'agost, després de les múltiples queixes i denúncies rebudes per part de diferents veïns sobretot per aquelles obres de més voluminositat i que més els molestaven.

Amb tot, el regidor ha indicat que s'ha permès que continuïn totes aquelles feines que no suposin molèsties greus per als veïns. Estelrich ha recordat que tota la gestió municipal estava molt returada pel fet que el nou consistori no s'havia pogut constituir fins a finals del mes passat i que aquest fet havia repercutit de manera especial en l'àrea d'Urbanisme.

El responsable d'Urbanisme assegura que la paralització de les obres «no és tan fàcil com sembla», i per aquest motiu demana la col·laboració de totes les empreses de la construcció perquè aturin la seva activitat a Can Picafort aquest mes.

D'altra banda, Estelrich considera necessari augmentar la presència dels agents de la Policia Local a Can Picafort amb més dotació, ja que reconeix que el personal és del tot insuficient. La paralització d'aquestes obres ha estat lloada pel portaveu del PSOE, Miquel Cifre si bé va denunciar públicament que «quan s'informa als particulars que han d'aturar les obres se'ls explica que l'Ajuntament ho fa perquè els socialistes protesten».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris