algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Tècnics i sindicalistes tanquen avui l'organigrama del Govern Antich

El dirigent de CCOO Galán i l'exregidor Sancho, entre els alts càrrecs

El lent organigrama del Govern acabarà avui de perfilar-se, amb el nomenament dels directors generals que encara restaven sense tenir nom i cara, des que el dia 27 de juliol passat Francesc Antich prengué possessió formal del Govern de les Illes. Sindicalistes, professionals i noms poc coneguts "però, sobretot, tècnics" tanquen la segona tanda de nomenaments que avui serà aprovada al Consell de Govern.

El departament de Treball que és en mans d'Esquerra Unida designa un sindicalista de CCOO "Fernando Galán Guerrero, secretari d'acció sindical d'aquesta central" per ocupar la direcció general de Treball, alhora que la coalició d'esquerres recupera el seu exregidor a l'Ajuntament de Palma, Antoni Sancho, per tal que s'encarregui de la direcció general de Serveis Socials.

La fins ara vicerectora universitària de Campus "Joana Maria Petrus, qui va haver de bregar amb els accessos a la UIB i les instal·lacions de la Universíada" serà avui nomenada directora general d'Esports, aprofitant la seva experiència en aquest sentit.

No són els únics ressuscitats. El fins ara tècnic municipal d'arquitectura a Palma, Jaume Carbonero "qui fou especialment crític amb el parc de les Estacions" ha trobat lloc al nou Executiu, on a partir d'avui s'ocuparà de la Direcció General de l'Habitatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris