algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

L'arribada de Morales a la presidència del Parlament tanca el procés de canvi

L'entrada de Buades a la Mesa i la de Buele al Consell són signes dels «nous temps»

L'elecció de Maximilià Morales (UM) com a president del Parlament balear tancarà avui un procés que s'inicià fa tres anys amb la precampanya electoral més llarga de la història de les Balears.

El punt i final, per molts, serà també veure com Joan Buades, l'ecologista inquer naturalitzat eivissenc, es converteix en secretari de la Mesa. Encara que, posats a cercar signes dels temps, altres s'inclinen per valorar el fet que Cecil Buele assumeixi una important àrea autonòmica al Consell de Mallorca. Aquest nacionalista de caràcter fort i home de combat és fill del «negre de can Matons», que fou porter de la Diputació, la institució sobre la qual s'edificà el Consell Insular de Mallorca.

Quant a l'assignació de les responsablitats, el Consell de Govern ratificarà demà els nomenaments del directors generals que encara estaven pendents de l'elecció per les forces polítiques signatàries del Pacte de Progrés. La clau sobre tot el que ha esdevingut fins a l'arribada d'Antich a la presidència del Govern i la confirmació de la continuïtat de Munar al capdavant del Consell de Mallorca l'expressa de manera molt gràfica un prestigiós i admirat periodista mallorquí amb responsabilitats en aquest diari.

«Els guerrillers "cita fent referència a brigadistes de la II República" no guanyen les guerres. No obstant això, els seus enemic sovint les perden». On posa «guerrillers» el lector pot posar, per exemple, Francesc Antich, Maria Antònia Munar, Eberhard Grosske, Margalida Rosselló, Damià Pons o pot posar les sigles que convinguin. On posa «enemics» el lector hi pot col·locar algunes persones que, com qui diu, fins ahir mateix eren molt superbes i que viuen a un municipi turístic de la badia de Palma, conegut, per tornar a citar el mateix periodista, com Son Ciment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris