cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Cort organitza diverses activitats perquè els joves gaudeixin de noves experiències

És una manera distinta de passar l'estiu

Van a la platja. Fan nous amics. Juguen amb nois de la seva edat. Coneixen nous paratges... i moltes coses més. Són les activitats dissenyades per la regidoria d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Palma de cara als nins (i no tan nins) de Ciutat. Cort proposa cada any campaments d'estiu i colònies urbanes per als més petits de manera que passin els mesos de vacances separats dels pares i gaudint de les diverses activitats proposades en companyia de nous amics.

Els campaments d'estiu són activitats a l'aire lliure, d'una setmana de durada, on s'aprèn a conviure amb la natura. Els nins, dirigits per monitors qualificats, participen en tota mena d'activitats com tallers, gimcanes i activitats esportives. «Hi ha quatre tipus de campaments, depèn dels anys dels nins als quals van destinats. En tenim per als més petits (sis i set anys), per als més punyeters (de vuit a deu anys i d'onze a tretze) i per als més majors (de catorze a desset)», diu l'encarregat dels campaments, Jaume Mas. «Els més petits tenen el problema de l'enyorança dels pares. Sempre n'hi ha que ploren i es queixen, però no és cap problema perquè això els espavila, i s'hi acaben acostumant», diu Mas.

Els pares dels infants tenen la tranquil·litat que els seus fills es troben en bones mans. Els encarregats dels campaments són monitors seleccionats segons el seu títol de l'Escola de Formació i la regulació vigent sobre el tema. El dia abans del campament es produeix un contacte entre els pares i els monitors de manera que els primers poden informar els segons sobre alguna particularitat del seu fill (que si s'enyora, possible tendència al plor...), i d'aquesta forma els monitors surten més preparats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris