algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Queixes veïnals pel trànsit de camions a la zona de la carretera

El Govern millorarà la seguretat vial en aquest indret

Un grup de veïns residents vora la carretera principal han denunciat públicament les nombroses molèsties que els provoca l'intens trànsit de camions pesants que suporta aquesta via.

Aquests camions procedeixen en la seva majoria de les pedreres de Sineu, i travessen cap a Palma. Els veïns diuen que passen a una velocitat excessiva amb la consegüent inseguretat vial. A més expliquen que l'intens trànsit ha fet malbé la calçada i que fa cedir el terreny per on passava la canonada del clavegueram, que s'ha ressentit de manera que s'han escapat males olors. Comenten que a causa de les vibracions s'han produït cruis en algunes cases.

Els afectats asseguren que no poden passar per aquesta via vehicles de més de 16'5 tones, ja que es tracta d'una carretera secundària i que hi passen camions de 40 tones. És per això que exigeixen que s'obligui els camions a no emprar més aquesta ruta.

D'altra banda, expliquen que se senten indefensos ja que fins ara ni el Govern balear ni l'Ajuntament els han donat suport suficient.
Des de l'Ajuntament s'ha deixat clar que aquestes queixes corresponen només a una persona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris