algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Foment es compromet a començar la rotonda de Búger en dos mesos

Més de 200 bugerrons i campaneteres es manifestaren davant Obres públiques

94314

Aquests es manifestaven perquè construissin la rotonda.

P. B.

Les obres de construcció de la reivindicada rotonda al creuer entre Búger i Campanet a la carretera d'Alcúdia començaran abans de dos mesos. Almanco aquest és el compromís que va adoptar el nou conseller d'Obres Públiques del Govern balear, Antoni Ferrer davant els veïns dels dos municipis que s'havien desplaçat fins a la Conselleria.

Els veïns, més de 200 segons fonts municipals, es concentraren a la plaça d'Espanya de Palma i des d'allà protagonitzaren una manifestació de protesta que es va desenvolupar en la més absoluta tranquil·litat i sense crispacions ni incidents per diferents carrers del centre fins arribar a la seu de la Conselleria d'Obres Públiques. Els manifestants anaven encapçalats pels batles de Búger i Campanet, Miquel Amengual i Francesc Aguiló i duien grans pancartes, les mateixes que s'utilitzaren a la primera protesta que feren, amb frases com «Volem rotonda ja» o «que la mort de Biel no sigui la darrera». En aquest darrer cas feien referència a la mort del jove de Búger, Miquel Ferrer, mort en el polèmic creuer i que disparà els actes reivindicatius.

A la Conselleria el titular Antoni Ferrer va rebre una delegació dels veïns i els polítics li explicaren el motiu de les seves protestes i que la reivindicació ja procedia de feia cinc anys.

Ferrer, que ja estava assabentat del problema, explicà als assistents que el projecte de la rotonda ja havia estat adjudicat durant l'anterior govern però que no s'havia pogut dur endavant perquè, paradoxalment no s'havien fet les necessàries expropiacions de terreny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris