cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

UM-PSOE aproven la pujada de sous amb l'oposició del PP

L'equip de govern tindrà quatre dedicacions exclusives

El pacte de govern UM-PSOE d'Alcúdia aconseguí aprovar una pujada generalitzada dels sous dels membres de l'equip de govern, fet que suposa un increment d'un 30% amb relació a l'any passat. L'únic partit de l'oposició, el PP, hi votà en contra. El fet que aquesta legislatura hi hagi quatre dedicacions exclusives fou un dels punts que generà més crispació en la sessió plenària feta ahir. Els costs de les exclusivitats incrementen un 70% les despeses.

El regidor de l'oposició, Miquel Ramis, entén que «aquests augments són soberbis, no són pujades de sous humils i senzills com mencionàveu al programa electoral. Em sembla que començau la casa per la teulada, l'únic que té de progressista aquest pacte, de moment, és el sou», referint-se als dos grups que governen.

El batle, Miquel Ferrer, després de recordar-li públicament que entenia el seu estat de crispació per mor dels motius ocorreguts a nivell autonòmic, explicà que «amb la dedicació exclusiva cobrarem un sou que es fa públic, tenc la sensació que el poble està més tranquil, perquè només feim feina pel poble»

Les retribucions per l'exercici del càrrec públic amb dedicació exclusiva són per al batle, Miquel Ferrer, de 4.400.000 pessetes netes. També tenen dedicació exclusiva els regidors d'Hisenda, Antoni Alemany, el d'Urbanisme, Francesc Cladera, i la regidora Melchora Gómez. Els tres regidors cobraran respectivament 3.900.000 pessetes anuals netes. Cap d'ells no podrà cobrar en concepte de dietes i assistències al ple ni a les comissions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris