algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Rafel de Lacy es farà càrrec de l'àrea d'Urbanisme del Consell de Mallorca

Mateu Sedano en durà Esports i Miquel Àngel Flaquer en dirigirà la d'Hisenda

Unió Mallorquina té pràcticament enllestit l'organigrama de les persones que tindran responsabilitats al Consell de Mallorca. Així, Antoni Pasqual vicepresidirà la institució; Rafael de Lacy gestionarà l'àrea d'Urbanisme i Ordenació del territori; Miquel Àngel Flaquer, la d'Economia i Hisenda; Josefina Sintes, la de Benestar Social; Miquel Nadal, una àrea de competència municipal; i Mateu Sedano la d'Esports.

Els nacionalistes de centre han tingut especial cura en el moment d'elegir les persones que s'han de fer càrrec de responsabilitats al Consell. Tots ells tenen titulació superior i experiència com a juristes. Amb això, el partit que lidera Maria Antònia Munar ha volgut preparar-se per a la nova etapa que començarà l'any que ve quan la màxima institució mallorquina assumeixi en exclusivitat competències autonòmiques i tengui capacitat normativa sobre elles.

Des d'Unió Mallorquina es té molt clar que en la nova etapa, les competències autonòmiques no es poden gestionar amb la mateixa mentalitat que les de naturalesa municipal que el Consell conserva com a hereu de l'antiga Diputació. La prioritat absoluta dels nacionalistes de centre és preparar el Consell de Mallorca per a la nova etapa que l'ha de convertir en l'autèntic govern de Mallorca.

Respecte a les polítiques sectorials, en principi, es continuarà en la mateixa línia que els darrers quatre anys ha duit a terme el Pacte de Progrés a la Institució. Segons el responsables del partit nacionalista de centre no tendria gaire sentit canviar d'orientació, quan s'ha rebut l'aprovació de l'electorat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris