algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El Govern cercarà inversors privats per fer un gran Palau de Congressos

Celestí Alomar, conseller de Turisme, apostarà per potenciar el «turisme minoritari»

El conseller de Turisme, Celestí Alomar, té com un dels seus projectes «estrella» d'aquesta cinquena legislatura la construcció d'un Palau de Congressos a la badia de Palma, però per fer realitat aquesta idea tan desitjada per tot el sector turístic mallorquí, Alomar els plantejarà «un finançament mixt, públic i privat», ja que «és una idea ambiciosa».

Aquest cofinançament serà necessari, atès que el projecte que pretén dur a la pràctica Celestí Alomar «ha de ser un Palau de Congressos a l'alçada del que és una destinació líder». És a dir, el nou Govern «vol construir una edificació que sigui l'emblema de l'inici del segle XXI, el símbol de la modernitat balear».

El Palau de Congressos s'emmarca dins de la nova política turística que apostarà per la potenciació del «turisme minoritari» (de natura, esportiu, congressos, cultural o de cap de setmana). És per això que el responsable de Turisme vol obrir el «diàleg amb els majoristes», perquè col·laborin que «l'evolució de les Illes no continuï cap a la massificació, sinó a reduir-la i eliminar les bosses de turisme residual». Aquest tarannà vol evitar que el turisme balear quedi estàtic en el segment vacacional, ja que «cada vegada hi ha més competidors en el turisme de masses per ser una via de desenvolupament per als països pobres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris